
INGREDIENTS:
- 125 g. Mascarpone
- 100 g. Sucre
- 400 g. Melindros
- 3 ous
- 1 got de llet
- cacau en pols
PREPARACIÓ:
- Separa les clares dels rovells. En un bol es baten les clares a punt de neu. Els rovells es fiquen dins un bol i es baten amb 100 grams de sucre.
- Quant les clares i el sucre es tornen grogs i cremosos, s'hi afegeix el mascarpone i es bat bé, fins que tingui una consistència cremosa.
- Es fiquen les clares batudes a punt de neu amb el mascarpone i els rovells i es barreja delicadament.
- Escalfa un got de cola - cau o de cafè i ficar ho en un plat.
- En una safata rectangular fica una capa de crema.
- Remullar els melindros amb cafè o cola-cau sense que estiguin massa xops i ficar una capa de melindros a sobre de la crema..
- Ficar una capa de crema.
- Ficar una capa de melindros remullats amb el cafè o cola - cau..
- Ficar una altra capa de crema.
- Ficar una capa de cacau amb pols.
- Tapar-ho tot i deixar-ho a la nevera com a mínim 3 hores.
- És millor menjar -ho el dia següent.
- Es conserva fins a 3 dies a la nevera
BUON APPETITO
BON PROFIT!
BON PROFIT!