21/2/08

Com es fa tiramisú?


INGREDIENTS:
  • 125 g. Mascarpone
  • 100 g. Sucre
  • 400 g. Melindros
  • 3 ous
  • 1 got de llet
  • cacau en pols


PREPARACIÓ:

  1. Separa les clares dels rovells. En un bol es baten les clares a punt de neu. Els rovells es fiquen dins un bol i es baten amb 100 grams de sucre.
  2. Quant les clares i el sucre es tornen grogs i cremosos, s'hi afegeix el mascarpone i es bat bé, fins que tingui una consistència cremosa.
  3. Es fiquen les clares batudes a punt de neu amb el mascarpone i els rovells i es barreja delicadament.
  4. Escalfa un got de cola - cau o de cafè i ficar ho en un plat.
  5. En una safata rectangular fica una capa de crema.
  6. Remullar els melindros amb cafè o cola-cau sense que estiguin massa xops i ficar una capa de melindros a sobre de la crema..
  7. Ficar una capa de crema.
  8. Ficar una capa de melindros remullats amb el cafè o cola - cau..
  9. Ficar una altra capa de crema.
  10. Ficar una capa de cacau amb pols.
  11. Tapar-ho tot i deixar-ho a la nevera com a mínim 3 hores.
  12. És millor menjar -ho el dia següent.
  13. Es conserva fins a 3 dies a la nevera
BUON APPETITO
BON PROFIT!